Altres formes de

col·laborar

ALTRES MANERES D’AJUDAR-NOS

Posa el teu granet de sorra!

 

Al nostre refugi conviuen 150 gossos i 60 gats. Les despeses que suposa alimentar, esterilitzar, microxipar, vacunar i desparasitar aquests animals són molt elevades, i és per això que demanem la vostra ajuda, donada la manca d’ajuts per part de les administracions.

La vostra aportació pot ser en forma de material (pinso, corretges, estris i productes de neteja, mantes, sorra de gat, etc.), formant part del voluntariat del refugi, fent-vos col·laboradors, o fent un donatiu. Tu tries la quota i la forma de pagament. Els nostres animals t’ho agrairan!!

Fes de voluntari/a!

Et convidem a venir al nostre centre i a ajudar-nos a les nostres tasques del dia a dia, quan tinguis una estona. Omple el formulari o fes-nos un truc i en parlem!

Fes un donatiu puntual ara!

Et necessitem! Ens pots ajudar comprant-nos un sac de pinso, corretges o mantes pels nostres peluts? Tots i totes t’estarem molt agraïts!

Fes-te col·laborador/a

T’agradaria ajudar-nos a tirar endavant el refugi i poder donar una vida digne als peluts que hi arriben a través d’un pagament periòdic? Seria fantàstic poder comptar amb tu. Tu tries quan i quant.

FES-TE TEAMER!

Per menys d’un euro al mes

 

Coneixes TEAMING? És una plataforma que ens ajuda a recaptar diners pels nostres peluts. Per menys del que val un café ens pots ajudar! 

LA TEVA AJUDA ÉS EL MILLOR REGAL

Fes-te col·laborador

 

T’estàs plantejant ser col·laborador de la nostra protectora? És un gest molt important per nosaltres
i els peluts que cuidem dia a dia. Tria la quota que vols pagar i la periodicitat en el següent
formulari. Si ho voleu, us anirem informant a través del mail d’on es destinen els vostres diners i
veureu la gran ajuda que aporteu.

Informació bàsica sobre el tractament de dades (LO 3/2018 i Reglament (UE) 2016/679 ]RGPD])

Responsable del tractament: ASSOCIACIÓ PROTECTORA D’ANIMALS DEL BAIX EMPORDÀ. RODAMÓN

Finalitat: Oferir i gestionar els nostres serveis de protectora d’animals.

Drets:  Pot exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició, previstos a l’RGPD, tal com s’explica a la nostra política de privacitat.