Apadrina un dels nostres peluts

POSA EL TEU GRANET DE SORRA

Apadrina un animal

 

L’apadrinament d’un gos abandonat es una forma de col·laboració amb la nostra organització, i es destina a la recuperació, manteniment i preparació per a l’adopció dels animals que arriben al nostre centre.

Pertany al Club dels Padrins et permet venir a visitar-lo, treure’l a passejar, jugar amb ell, en resumits comptes, ajudar-lo en la seva socialització o recuperació de la confiança en les persones. S’ha de tenir en compte que molts han sofert separacions traumàtiques dels seus amos i la resta mai han conegut l’afecte d’una persona.

L’apadrinament està pensat per persones que estimen els animals, però que per qualsevol motiu no poden adoptar aquell gos o gat que els hi agrada tant. Ja sigui per falta de temps, espai, etc. A través de l’apadrinament poden sentir-se més a prop de l’animal, ja que seran els únics ‘parents’ que tindrà.

En què consisteix l'apadrinament?

Consisteix en un pagament realitzat a la protectora d’animals Rodamón
amb un import mensual mínim de 10 Euros, a partir d’aquí cadascú pot
realitzar l’aportació que desitgi segons la seva economia. El pagament
pot ser mensual, trimestral, semestral o anual.

Com utilitzem el donatiu de l'apadrinament?

A la protectora pensem que no podem donar un tracte millor a un gos per sobre dels altres. Per això els donatius rebuts en l’apadrimanet s’utlitzen en benefici de tots els gossos del refugi. Així amb aquests diners comprarem pinso, medicines, despeses de cuidadors, etc…

Com es realitza la selecció dels animals per apadrinar?

En general posarem en apadrinament tots aquells animals que tenen una adopció difícil, però tots els gossos poden ser apadrinats.

A què tinc dret com a padrí?

La protectora enviarà un correu electrònic anual a tots els padrins amb la informació actualitzada del gos. També s’informarà al padrí de qualsevol incidència important. Els padrins poden venir a visitar els seus gossos en horari de visites, la direcció els indicará si el poden passejar.

Puc apadrinar una animal que ja està apadrinat?

El gos necessita un espai per dormir, menjar i fer les seves deposicions. (personalment no m’agrada que un gos estigui vivint únicament en el jardí)

Els animals apadrinats poden ser adoptats?

I tant! De fet, un dels objectius dels padrins, és també la de buscar-los-hi una llar on puguin ser feliços. Si l’animal és adoptat o mor, s’informa al padrí i se li dóna la possibilitat d’apadrinar un nou animal o bé de finalitzar l’apadrinament. Si es finalitza l’apadrinament, cal tenir en compte que no es retornará cap import ja cobrat.

Què cal fer per apadrinar?

Només cal escollir l’animal que vols apadrinar, i omplir el formulari que trobareu al final d’aquesta pàgina. Pots escollir qualsevol gos dels que tenim per adoptar, els que apareixen en portada són els considerats de difícil adopció.

ÚLTIMS ANIMALS

LA TEVA AJUDA ÉS EL MILLOR REGAL

Apadrina avui!

 

Emplena el formulari indicant quin animal vols apadrinar i ens posarem en contacte amb tu

Informació bàsica sobre el tractament de dades (LO 3/2018 i Reglament (UE) 2016/679 ]RGPD])

Responsable del tractament: ASSOCIACIÓ PROTECTORA D’ANIMALS DEL BAIX EMPORDÀ. RODAMÓN

Finalitat: Oferir i gestionar els nostres serveis de protectora d’animals.

Drets:  Pot exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició, previstos a l’RGPD, tal com s’explica a la nostra política de privacitat.