Des de 1978

donem refugi

a les mascotes

EL DIA A DIA A RODAMÓN

La filosofia Rodamón

 

Hi ha un aspecte important en la normativa sobre protecció dels animals que condiciona la gestió del Rodamón i que el fa pioner, que és la supressió de l’eutanàsia d’animals al Centre, acceptant-se només en aquells casos en què sigui dictaminada sota criteri veterinari, atenent a conductes marcadament agressives envers persones o altres animals, o a estats patològics que impliquin sofriment per l’animal o que suposin un risc de transmissió de malalties contagioses greus.

Tots aquests factors determinen substancialment tant les polítiques a aplicar per a la gestió del Rodamón com els recursos que hi són necessaris, ja que ambdós conceptes estan lligats de manera indissoluble al flux d’animals amb el que es treballi.

Els esforços han d’anar, doncs, en dues direccions: reduirles entrades d’animals a través de la generalització del cens i de la identificació amb microxip, la conscienciació dels propietaris l’educació per a

una tinença responsable, i incrementar les sortides del Rodamón, tant a través del foment de les adopcions i acollides temporals, com de la millora de l’efectivitat en el procediment de localització i retorn dels animals perduts als seus propietaris. I la prioritat més important, garantir el benestar dels animals i les seves condicions de confort durant la seva estada al Rodamón, aplicant criteris professionals i etològics per a assolir-ho.

Tots aquests factors determinen substancialment tant les polítiques a aplicar per a la gestió del Rodamón com els recursos que hi són necessaris, ja que ambdós conceptes estan lligats de manera indissoluble al flux d’animals amb el que es treballi.

Els esforços han d’anar, doncs, en dues direccions: reduirles entrades d’animals a través de la generalització del cens i de la identificació amb microxip, la conscienciació dels propietaris l’educació per a una tinença responsable, i incrementar les sortides del Rodamón, tant a través del foment de les adopcions i acollides temporals, com de la millora de l’efectivitat en el procediment de localització i retorn dels animals perduts als seus propietaris. I la prioritat més important, garantir el benestar dels animals i les seves condicions de confort durant la seva estada al Rodamón, aplicant criteris professionals i etològics per a assolir-ho.

EL DIA A DIA A RODAMÓN

Instal·lacions

Descobriu els inicis de la nostra tasca, les persones implicades i com lluitem dia a dia per poder oferir una segona oportunitat a tots els animals del centre. Ens vols ajudar?

LES NOVETATS DE RODAMÓN

Instagram

Fes un donatiu ara!

AJUDA’NS A AJUDAR

Les despeses que suposa alimentar, esterilitzar, microxipar, vacunar i desparasitar els animals són molt elevades, i és per això que demanem la vostra ajuda.